Saturday, April 11, 2009

Konttimiehiä ja ektoplasmaa

Tänään pyyhkäisin lumet Tunturista ja suuntasin Ruissaloon. Alkumatkasta huomiota herättivät etsintäkuulutuksilla tapetoidut valotolpat länsisataman tiellä.
Konttimiehet ovat erimiehiä.
Koska kaikki containerit seuraavat blogiani herkeämättä, pyydänkin että asianomaiset ottavat heti yhteyttä neitokaisiin, jotka ilmiselvästi riutuvat rakkaudessaan.

Tätä kuvaa ottaessani astuin johonkin ihmeelliseen valkoiseen mönjään, joka ei irronnut kengistä ei sitten millään. Allekirjoittanut jopa meinasi tipahtaa mereen yrittäessään huuhdella töhkää pois kengistään.
Kyllä nyt jälkeenpäin naurattaa.
Tästä kuvasta taas huomaa sen, että Suomi on pitkä maa. Kun lapissa räystäät tippuvat, niin Turussa voi vielä mennä heikoille jäille.
Taustalla möllöttää kaikkien laivojen äiti, ökyristeilijä ja lajinsa suurin. Made in Finland. Mikä lie.

Tokitoki, koska olemme saaressa, paikka on pullollaan laitureita. Laituri täytyy olla.

Siivekkäät ystävämme olivat saaneet monia lintuihmisiä (lienevät tiputtaneet höyhenensä näin kevään kunniaksi) liikkeelle tuubineen, tai mitä lie tötteröitä he nyt käyttävätkin lintuja tirkistellessään. Koska kyseessä on arkaluontoinen toisen olemiseen puuttuminen, kuvasin tämän salakatselijan taiteella ja pieteetillä paikallisella lintutornilla, mikä ei ole torni.
Itse en lintuja kuvaillut, koska 50mm Zeissillä ei tirppoja tiirailla.

No comments:

Post a Comment