Friday, March 30, 2007

Pönöttävät tönöt

Tärkeinä tönöttävät asuijamistot ikikallion päällä Puolalanpuistossa.
Peleng 3.5/8 mm fisheye mulkoilee taas ympyräristöä. Just näin sen olla pitää.

Saturday, March 24, 2007

Loppujen loppu

David Bowieta mukaillen "Station To Station" loppuu tähän. Siinä statistiikka lopettaa ergonomian että vilahtaa. Ugh! Peleng on puhunut.

Kaikkien kannalta mukavinta toimintaa

Sillalla, illalla... Ei vaan sillalla päivällä. Hauskempaa se päivällä on olla sillalla tällälailla, kuin illalla sillalla sillälailla, iltahan on jo pilalla muutenkin. Rautatien ylittävä siltake kuvattuna Peleng 8mm/3,5 putkilolla ja kuva on venähtänyt Iris -softwaren suosiollisella avustuksella nykyisiin mittoihinsa. Että sillälailla.

Kesäkoivun pojan koston paluu

Kohta se tulee taas. Kesä. Ja pihlajanmarjat, jotka toki vasta syksyllä pöyhistelevät punaisissaan. Tuleva kesä on siis jo kohta ohi, sanovat närhet ja tipahtelevat humalapäissään oksiltaan. Aika puisevaa se.

Monday, March 19, 2007

Monday, March 12, 2007

Suomen Joutsen pullistelee kuin mikäkin paatti


Pelengin testailua iltahämärässä. On tämä vain mukavaa. Kuvat ovat hieman kohinanpoistolla kuorrutettuja. Taitaa olla kennonpuhdistuskin edessä. *huoh*

Sunday, March 11, 2007

Wednesday, March 07, 2007

Hymysuu

Pelengillä saa Hammondinkin hymyämään...
Aika pelottavaa se. Hymyileminen siis.
Positiiviset tunteet pitäisi muutenkin kieltää, paitsi viha, joka kantaa hedelmää. Ja Steely Dan, mikä on tyylikkäintä musiikkia mitä maa päällään kantaa.
Muuten kaikki on aika täydellistä, jopa mukavaa.

Sunday, March 04, 2007

Synkeä tammikuu

Koiranpaskapussi
Puupenkki -kivinen talo
Puu
Apurahataiteilijoiden vapaamatkatalo
Turun tammikuu oli harvinaisen masentava. Masentavampi kuin joulukuu. Koiranpaskapussi Aurajoen rannalla oli viimeinen niitti.